LES ENTRÉES
Starter plate
Assiette gourmande de Charcuteries de nos terroirs- - - - - - - - - - - - - -11.80 €
(Assorted cold meat platter)
Salade aux Noix et Bleu d’Auvergne- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 9,20 €
(Mixed salad with Auvergne blue cheese and walnut )
Terr - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 15,30€
(Scallop terrine and its rillettes )
Escalopes de Foie gras tièdes Pain d'Epices et confiture de Figues - - - - - - - 20,40€
(Escalope of Foie Gras of Duck pan-fried warm spice bread and Figs jam)
LES PLATS GARNIS
Garnished plates
Filet de Sandre au Beurre blanc - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 17,30 €
(pike-perch fillet with white butter)
Cassolette de Ris de Veau à l'ancienne - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 20,30 €
(Cassolette of Ris of Veal with mushrooms)
Tripoux du Cantal à la Moutarde de Charroux - - - - - - - - - - - - - 19,80 €
(Trip accompanied by sheep's trotter and calf's mesentery with
mustard of Charroux Sauce)
Souris d’Agneau Jus aux Herbes- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 19,90 €
(Lamb cuttlet with juice of aromatic herbs)
SuE
Pièce de BœufBeurre maître d’Hôtel- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 19,70 €
(Piece of Beefwith Maitre hotel butter )
Jarret de Porc Doré au four au Miel d’ Auvergne - - - - - - - - - - - - - - - - - 20,20 €
(Confit of Horsed Pork Shank with honey of Auvergne)
LES ŒUFS et GARNITURE
· Omelette nature - - - - - - - - 5,10 €
(Plain Omelette)
· Omelette au Jambon Blanc - - - - 6,90 €
(Ham Omelette)
· Supplément légumes - - - - 3,50 €
(Extra vegetables)
Supplément Salade - - - - 3,20 €
(Extra Salad)
LES FROMAGE
· Assiette de fromages d'Auvergne - - - 6,50€
(Plate of cheese of Auvergne)
· Fromage blanc - - - - - - - - - - - - - - - 4,20 €
(White cheese)
LES COMMANDES SONT PRISES DE 12 H A 13H30 ET DE 19H A 20H30
FERMETURE DU RESTAURANT A 15H ET A 22H30