Fermer

LA CARTE

< Retour

 

 

 

LES ENTRÉES

 

Starter plate

 

 

 

 

 

Assiette gourmande de Charcuteries de nos terroirs- - - - - - - - - - - - - - - -10,50

 

(Assorted cold meat platter)

 

 

 

Salade aux Noix et Bleu d’Auvergne- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 8,90

 

(Mixed salad with Auvergne blue cheese and walnut )

 

 

 

Terrine de St Jacques et ses Rillettes - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 11,20

 

(Scallop terrine and its rillettes )

 

 

 

Escalopes de Foie gras tièdes Pain d'Epices et confiture de Figues - - - - - - - 17,40 €

 

(Escalope of Foie Gras of Duck pan-fried warm spice bread and Figs jam)

 

 

 

 

 

 

 

 

  •  

    LES PLATS GARNIS

    Garnished plates

 

Filet de Sandre au Beurre blanc - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 15,30 €

 

(pike-perch fillet with white butter)

 

 

 

Cassolette de Ris de Veau à l'ancienne - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 19,10 €

 

(Cassolette of Ris of Veal with mushrooms)

 

 

 

Tripoux du Cantal à la Moutarde de Charroux - - - - - - - - - - - - - 17,80 €

 

(Trip accompanied by sheep's trotter and calf's mesentery with

 

mustard of Charroux Sauce)

 

 

 

Souris d’Agneau Jus aux Herbes- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 18,70 €

 

(Lamb cuttlet with juice of aromatic herbs)

 

 

 

Suprème de Pintade aux Choux - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 14,80 €

 

(Guinea fowl supreme with cabbage)

 

 

 

Pièce de BœufBeurre maître d’Hôtel- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 18,70 €

 

(Piece of Beefwith Maitre hotel butter )

 

 

 

 

 

Jarret de Porc Doré au four au Miel d’ Auvergne - - - - - - - - - - - - - - - - - 17,60 €

 

(Confit of Horsed Pork Shank with honey of Auvergne)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LES ŒUFS et GARNITURE

 

 

 

· Omelette nature - - - - - - - - 5,10 €

 

(Plain Omelette)

 

· Omelette au Jambon Blanc - - - - 6,90 €

 

(Ham Omelette)

 

· Supplément légumes - - - - 3,50 €

 

(Extra vegetables)

 

Supplément Salade - - - - 3,20 €

 

(Extra Salad)

 

 

 

 

 

 

 

LES FROMAGE

 

 

 

· Assiette de fromages d'Auvergne - - - 5,90 €

 

(Plate of cheese of Auvergne)

 

· Fromage blanc - - - - - - - - - - - - - - - 3,50

 

(White cheese)

 

LES COMMANDES SONT PRISES DE 12 H A 13H30 ET DE 19H A 20H30

FERMETURE DU RESTAURANT A 15H ET A 22H30