Fermer

LA CARTE DES DESSERTS

< Retour

LES DESSERTS

·Tarte fondante au chocolat Sauce Anglaise - - - - - - - - - - - - - 5,50 €

(Chocolate cake with egg custard)

·Tarte fine aux Pommes Glace au Caramel Beurre salé - - - - - 5,60 €

(Fine tart of Apple with Caramel ice cream )

· Crème Brulée - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 3,40 €

(An egg dessert browned in the oven)

· Crème Caramel - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 3,40 €

(caramel cream)

·Nougat glacé Maison - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 5,80 €

(Nougat ice home-made)

·Délice glacé à la Verveine Verte Maison - - - - - - - - - - - - - 6,30 €

(Ice delight of Verbena Liqueur home-made)

· Coupe de Glace- (La Boule) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 1,00 €

(ice cream bowl – price of 1 scoop)

· Corbeille de Fruits - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 2,80 €

(Fruit basket)